top of page
Sisällön suunnittelu
Aivopesula-logo.png

näkyvyyssuunnittelu ja -tuotanto.

Suunnittelemme ja tuotamme näkyvyystyökaluja :

• asiantuntija- ja vaikuttajaviestintään

• markkinointiviestintään

• yritys- ja yhteisöviestintään

Suunnittelemme ja jäsennämme sisällöt yhteistyössä asiakkaan kanssa.

 

Voi olla mahdollista, että tavoittelemasi sisältö on vain häilynävä ajatuksena mielessäsi, jolloin autamme jäsentämään ideasi helposti ymmärrettävään muotoon.

 

Lupauksemme: Etsimme sisältöön sellaisen kulman, joka saa koko tiimin innostumaan meneillään olevasta projektista vielä enemmän.

Näkyvyyssuunnittelu = hersyvä, kokeileva, analyyttinen ja keskittyvä prosessi

Lopputuotteen valmistus = organisoitu, lennokas, innostava ja vapauttava prosessi

Tutustu tarkemmin sisällön suunnittelu- ja tuotantopalveluihimme:

video-, animaatio- ja äänisuunnittelu.

Videotuotantotiimimme toteuttaa tarpeitasi vastaavan videokokonaisuuden tuotteiden mainosspoteista useita näyttelijöitä sisältäviin draamallisiin koulutusvideoihin saakka.

 

Animaatiotiimimme toteuttaa brändinne ilmettä mukailevat yksilölliset, ensiluokkaiset animaatiovideot käsikirjoituksesta ja suunnittelusta alkaen valmiiseen animaatioon saakka.

kuvasuunittelu

kevyet verkkosivut ja -kaupat.

Valmistamme kevyet verkkosivut ja -kaupat tyyliä noudattaen ja toimivan käyttäjäkokemuksen metodeja hyödyntäen. Brändikokemuksen luominen käynnistyy jo ensimmäisten selailusekuntien aikana. Sen vuoksi on tärkeää suunnitella sivusto viimeisimpiin käyttäjäkokemustutkimuksiin pohjaten.

willimaku.jpg
BlackGarlic.jpg
Verkkosivut

sisällöntuotanto ja käsikirjoitukset.

Akateemista tutkijataustaa ja taiteellisesta työskentelystä saatua kokemusta hyödyntävä tiimimme tekee perusteellista, analyyttistä ja intohimoista työtä jokaisen käsikirjoituksen parissa.

Käsikirjoitustiimimme luo brändinne, orastavan ideanne tai vakiintuneen visionne pohjalta jäsennellyn ja tavoitteitanne palvelevan sisältökokonaisuuden.

Sisältö

presentaatiomateriaalit.

Jos tavoitteesi on esitellä sisältösi ymmärrettävästi, napakasti ja tyylikkäästi, suosittelemme kääntymään meidän puoleen. Presentaatiotiimimme auttaa mielellään sisällön, kuvistusten ja infografiikan muotoilussa.

prese_1.jpg
Prese_2.jpg
Prese_3.jpg
Prese_4.jpg
Presentaatio
bottom of page